Senaste material av StefanNn

  1. S

    Hjälp - Få ihop kedjehuset igen

    Tog hela helgen men hittade ett fel iaf :). Jag hade vänt den åt fel håll.
  2. S

    Hjälp - Få ihop kedjehuset igen

    Jag hade lös alla delar i kedjehuset och trodde jag skulle komma ihåg hur allt satt. (Visar väl hur ovan man är på att skruva). Jag upplever att det nedre drevet sitter för långt ut i förhållande till det andra, så att kedjan inte går rakt och man ser att kedjan inte går i mitten av rullen på...
  3. S

    Söker bilder - Bränna royal air.

    Är så himla less på att köra min gamla nilapulka på dessa kassa leder. Tänkte ge mig på ett projekt med att uppdatera dämparna till nilapulka och sedan kombinera detta med att bygga till brännapulkan royal airs lösning. Jag letar alltså efter bilder på royal airs chassi lösning. Kan någon som...
  4. S

    Vad beror nötningen på mattan av?

    Okej. Bara den håller ihop så är det ingen fara. Jo den är några år men inte gått mycket alls vilket är lite tråkigt. Tack för all respons.
  5. S

    Vad beror nötningen på mattan av?

    Ser inget direkt konstigt med drivhjulet men jag upptäckte att alla hålen är där plaststagen är, som går tvärs över mattan. Dvs den raden som är mellan varje ytterkamm på matta.
  6. S

    Vad beror nötningen på mattan av?

    Jag undrar vad som orsakat denna nötning på mattan? Bara på en sida som det ser ut såhär. Kände på de boggiehjul som gick utan att lossa mattan och de rullade fint. Inget boggiehjul ser ojämnt nött ut.