Senaste material av Smek en ren

  1. S

    Vibrationer i boggien

    kommer konstiga vibrationer från boggien när jag kör... vibrerar mycket mer så fort det blir lite lössnö.. Det är inte is då hade den inne i varmgarage och lät den smälta av sig och samma problem var kvar. Någon som vet vad det kan vara?
  2. S

    Vägrar starta!

    Min lynx enduro sdi 600 -05 vägrar starta, startade den på dan och så slocknade den direkt efter, tänkte att dess pluggen inte satt i ordentligen och provade igen och samma resultat.. Insåg då att jag hade tom tank och nu när jag tankat fullt vägrar den starta.. har haft samma problem tidigare...
  3. S

    mattbyte till enduro sdi

    Tjena! Första året jag kör skoter så är inte så kunnig, men har funderat på att byta från en 32mm till en 38mm eller en 44mm.. Är det ett mycket jobb för att byta mattan? Och är nerdrevning ett måste? Är det stor skillnad på en 38mms matta jämfört med 44an.. Tack på förhand!
  4. S

    Lynx enduro sdi -05

    Köpte en lynx enduro sdi -05 idag och körde kanske 1-2mil så stannade den och vägrar gå igång.. Det var första gången den kördes sen förra vintern.. om det nu har någon betydelse Det är en lampa som blinkar (bilden) (den har bara gått 135mil)
  5. S

    Yamaha Viper

    Tjenare! Kollar efter en ny skoter och funderar på en yamaha viper.. Kan någon med egen erfarenhet av skotern ge en liten recension av den.. och även säga vad man ska kolla efter när man köper en. Är det en skoter ni skulle rekomendera? Mvh
  6. S

    Arctic cat f6 Bra skoter?

    Tjenare! Sitter här och kollar efter en ny skoter... Funderar mellan en Arctic cat f6 - 08 eller en 05a. Och undrar nu om någon med egen erfarenhet om skotrarna kan ge en liten recension om hur dom tycker de går och vilken som är bättre m.m Är även öppen för förslag av andra skotrar!