Senaste material av Slednecker

  1. Slednecker

    Zbroz Framvagn, Pro Ride delar

    Zbroz 36" Framvagn, komplett med 4st Armar, styrstag osv. Bud ! Engans-dämpare till ovanstående framvagn eller Pro Rmk -13, funkar skitbra! Bud ! Zbroz Racings, hårdare fjädrar till Pro Rmk -13 orginaldämpare Bud ! Ett par Pro Gripper skidor, 0 mil komplett med styrstål! Bud ! Har även...
  2. Slednecker

    Snödjup i Sverige just nu?

    Totalt snödjup är runt 50cm med skaplig botten
  3. Slednecker

    Snödjup i Sverige just nu?

    Alltså, kan nån säga hur mkt snö det det är i Gävle-Söderhamn-Ljusdals området? Om det är värt att lasa och åka dit! Snälla, ärliga siffror nu!
  4. Slednecker

    Rajd

    Ingen som har några adresser till skoterskrotar?
  5. Slednecker

    Sekundären

    Låter ut som om det är så.. Men skivorna har blivit en aning krokiga pga vissa omständigheter! Så det får nog bli en helt ny variator!
  6. Slednecker

    Rajd

    Någon vänlig själ som vet vart man kan få tag på en sekundär variator till en Rajd Lazer? Vad finns det för skoterskrotar? Osv Tacksam för svar!
  7. Slednecker

    Sekundären

    Har gjort det men allt ser ut som det ska göra, men det är som en bussning som har tar i på något vis! Aja, får lösa det framåt helgen!
  8. Slednecker

    Sekundären

    Vad är det för fel då sekundären inte vill gå tillbaka hela vägen, utan stannar bara halvvägs? Och man dan dra isär den ännu mera och i övrigt så går den bra! (Variatorn alltså)
  9. Slednecker

    Zr600 EFI 1998 boggieproblem

    Hur går det när du bänder lös den då? Går det tungt hela tiden eller behöver du bara hjälpa till lite i början, innan den lossnar?
  10. Slednecker

    Tänka på?

    En XLT -95 med 38a matta och Xtra-12 boggie...
  11. Slednecker

    is rivare

    Dra i en skruv i båda skidorna då?
  12. Slednecker

    zr 500

    Jag hade en ZL men det är iprincip samma maskin och jag var då helnöjd med den! Positiva saker: Den långa fjädringsvägen Rappa variator inställningen (vette tusan om min var orginal) Motorn, 95 hk utan avgasportar är ganska bra Snygg och hållbar Negativt: Kan lätt bli lite törstig när man är...
  13. Slednecker

    Zr600 EFI 1998 boggieproblem

    Någonting måst helt enkelt vara snett eller så är det dåligt smörjt.. Förresten hur vet du att ingenting är snett?
  14. Slednecker

    zr 500

    Årsmodelll underlättar lite!
  15. Slednecker

    Skillnad På En Xc 440 Sks Och En Xcr 440?

    XC = Cross Country XCR = Cross Country Racing SKS = Snow King Special Inget med tråden att göra men skriver dom ändå: RMK = Rocky Mouatain King XLT = Xtra Light Trippel Finns det någon mer förkorting?