Senaste material av Skrotax

  1. S

    Formula-Z + "UFO"

    RE: formulaZ + ufo Japp!Hade de på en mxz600 å visst fan va de värda sitt pris,lite jävliga att ställa in men d e de värt.Konsultera med "Tord"Tords motorservice el montera å kör den i en bromsbänk
  2. S

    600 Twin.

    [Uppdaterat: Senast editerat den 15-Jan-04 kl 06:01 PM (CET) av 2stroke (moderator)]Hej ! Är det någon som vet nån ( 2002 )600'a Twin till Salu ???
  3. S

    Frysning ?

    Har inte läst allt men kolla så d e rent vid vakumsidan i pumpen,jag hade sot å skit där så d funka inte hundra,rengör å prova.
  4. S

    Oljepump?

    Kan vara olika beronde på grejerna men vid 500mil så borde nog man vara vaksam över förbrukningen.Men d e så olika så d e svårt att säga!Håll koll på insugsgummina oxå,med dagens bensin så spricker d väldigt fort på en del skotrar
  5. S

    Går det att "skruva mätarna"?

    RE: "skruva mätarna"? D finns många idioter i såfall,men d klart d e bra d gör ngt åt d.tacka vet jag 1000mils klubben
  6. S

    Kör jag för hårt?

    Kan vara många orsaker men komihåg att bensin e en färskvara,Sen kanske maskinen e lite ringrostig efter sommaren om du inte har kört den.
  7. S

    Sämsta skotern du haft?

    RE: Sämsta skotern Sämsta e nog fan formula plus 91a som jag hade,##### järnskrot totalt omöjlig att lyfta men skidlyft var standard på den så "imponeringsfaktorn" var bra.Annars så e väl backväxel i kombination me höga hopp inte så lyckat
  8. S

    Luftbox

    Ok!
  9. S

    ETS-kit

    Ngn som vet el har provat ets kitet till sc10 boggin som finns på skoterbutiken?
  10. S

    dreva ner

    Om du tar ner bara en kugg så räcker spännaren till men komihåg att dreva ner mer måste följas av att man justerar variatorn så att den stämmer me drevningen.en kugg ner gör inte så mycket.
  11. S

    Bromsning

    jomenvisst kommer snön i helgen men d såg ut som d skulle blimilt i veckan,fy fan!
  12. S

    Tempmätare

    Finns hos skoterdelen.se,fundera över en avgastemp mätare oxå om du ska trimma
  13. S

    VÄSRSTA skidoo`n någonsin??

    Sant!Värst motorn e nog 670HO,synd bara att dumskallarna i Kanada inte fortsatte med den i ZX chassiet.Men en trippel har sin tjusning oxå.Ljudet e ju en klass för sig.
  14. S

    Bromsning

    Visst!skicket på motorn e ju avgörande mm men varför större motorer skulle ligga jämnare i effekt vete fan,Tord har väl svar på det el ngn annan guru.Hoppas på snö i helgen!!!
  15. S

    Bromsning

    Tur e väl de!Annars hade man väl fått pröjsa mer i försäkring.