Senaste material av Rillen

  1. R

    Till vad för modeller passar boss dynor?

    Hej! Som rubriken lyder, till vad för modeller passa boss dynor? Tack på förhand! :D
  2. R

    Click on dyna?

    Hej. Jag undrar vad det finns för modeller man kan sätta click on dyna på... Mina föräldrar vägrar köpa en skoter som inte har 2 sitsar.. :D Och om någon vet vars man kan köpa en click on dyna! :)
  3. R

    Använder du Ufo handtagsskydd från skoterdelen.se? Isf, tycker du dom fungerar bra? (skyddar mot...

    Använder du Ufo handtagsskydd från skoterdelen.se? Isf, tycker du dom fungerar bra? (skyddar mot kyla, är snygga mm.)
  4. R

    Egen dyna

    Är det någon som vet hur man gör en egen dyna? Jag har tänkt göra en dyna i slöjden, men behöver en guide till HUR man gör en! Finns det någon som kan berätta från Steg 1 till sista steget? Plus material. Tacksam för svar! Ps: Om det är någon som vet måtten på en xlv / srv dyna är det ett...
  5. R

    Xlv/srv dynmått

    Hej! Jag undrar om det finns någon som vet måtten för en xlv/srv dyna? Jag ska göra en egen dyna i slöjden och måste ha måtten. Har inte tillgång till skotern så jag undrar om det finns någon som kan dom! Skulle vara J*VLIGT tacksam för svar! Tack på förhand! / Rickard
  6. R

    hjälp! XLV540 -86 går dåligt.

    Är det någon som vet måtten om jag ska bygga en egen dyna till min Yamaha Xlv 540 -89? Jag har inte tillgång till skotern just nu så undrar om det finns någon som vet dom redan? TACKSAM FÖR SVAR!
  7. R

    Styrhöjare / Höja styret

    Ajdå! Har inte tillgång till någon fräs. Men jag får väl ta och beställa en då. Finns väl på skoterdelen.se ganska billigt.
  8. R

    Styrhöjare / Höja styret

    Hej! Jag undrar (som tidigare) om det är svårt att göra en egen styrhöjare, och om det är värt det eller om jag ska köpa en egen. Undrar också vad för matrial man behöver!
  9. R

    Styrhöjare / Höja styret

    Hej! Jag undrar om det är svårt att göra en höjare till en Yamaha Xlv 540 -89 (Ungefär som en yamaha srv, fast sämre dämpare + dubbeldyna). Och kan någon isf ge mig instruktioner om hur man gör en, eller om det ens går att sätta styrhöjare på en Yamaha Xlv.