Senaste material av Putte74

  1. P

    Har problem med min polaris edge touring 800-04.

    Hur går det med aset...har du fått liv i den?
  2. P

    Sena s20 Intercom

    Halloj! Kör med en Sena s20 till hojen på sommaren och undrar om nån här testat och kanske tom använder den på vintern och kan svara om det funkar eller ger den upp vid minusgrader? Eller finns det nåt bättre alt?
  3. P

    Polaris Edge Touring -800 -04

    Halloj! En kompis köpte en Polaris för en vecka sedan och idag drog han av startsnöre i all iver då batteriet va dött...är det en komplicerad historia att byta snöre på den? Har inte kollat än hur den är monterad utan jag hör här först om nån har koll?
  4. P

    Vilken pulka/kälke

    Hej igen! Fick nys om en pulka som heter "kompis" som jag ev fick köpa,men hittar ingen info nånstans om den och hur dom ligger prismässigt,nån som vet nåt om dom?
  5. P

    Vilken pulka/kälke

    Tack kurtti! Alltid tacksam för nån som har mer erfarenhet än mej som vill dela med sej...finns ju några att välja mellan.
  6. P

    Vilken pulka/kälke

    Hej! Håller på att titta efter en pulka el kälke till vintern så tanten kan följa med ibland. Kör nytro så helst en så smidig och lättdragen som möjligt. Det optimala hade varit en kombinerad "större" packkälke som en vuxen får plats i...inte hittat nån sån än, det bästa alternativet jag hittat...
  7. P

    Montec Fawt skoterdress

    Hej! Tänkte införskaffa ett skoterställ inför vintern och hittade ovanstående ställ på Ridestore. Det är lite mer fodrad än dom rena skalställen och är rätt diskret om man jämför med vissa andra märken. Men verkar va lite knepig i storlekarna när man läst på lite om dom. Är det nån här som har...