• Forumet är nu uppdaterat och Tapatalk är tillfälligt avstängt. Läs mer här.

Senaste material av neden

 1. N

  Polaris Quickdrive remmar?

  Vad jag vet brukar QD remmarna hålla om allt är schysst. Då QD kom -13 så var det problem med att remmarna inte höll. Men det borde vara åtgärdat på i stort sett alla maskiner. Beror ju iofs på hur långt den gått och det inte uppdagats för ens nu... Kontrollera så chassit inte är knäckt fram...
 2. N

  Vilka kolvar ska jag välja rmk assault mtntk kylare

  Jag förespråkar att handla mina delar hos den lokala återförsäljaren så långt det går. Visst, det kostar lite mer ibland. Men kan även vara billigare på vissa saker. Dom ska ju ha något att leva på dom också. När det är dags för kolvbyte är ju högst individuellt beroende på hur hårt den gått.
 3. N

  Vilka kolvar ska jag välja rmk assault mtntk kylare

  Bästa kolvarna till din maskin är dom som sitter original i 14-15 pro-ride 800. Dom håller även bättre än axys 800HO kolvarna, iaf om man frågar dom som haft problem i staterna. Men dom kostar ju mer såklart.. Men tänker du ha kvar maskinen några år kan det ju vara värt det.
 4. N

  Mattalternativ med 3,5" delning

  https://www.bildelsbasen.se/se-sv/%C3%96vrigt/SN%C3%96SKOTER-SKI_DOO/All/V%C3%A4xell%C3%A5da-&-Drivaxel-&-Mellanaxel/Drivaxel/Alla/ID-43534153/OEM-504153729/?page=1&order=modelyear&asc=0 Borde passa rakt av. Dock 8 kuggs drivhjul, men det kanske inte gör något..
 5. N

  Bärgning?

  Det bästa är ju att ringa till sitt försäkringsbolag och fråga. Jag är tveksam till att det skulle ingå bärgning i en vanlig försäkring..
 6. N

  Framvagn polaris

  Jajjamen! Är samma framvagn på khaos och pro 19 - 21 (även 600 pro har samma).
 7. N

  Framvagn polaris

  Exakt som du säger, det sitter 36" på khaos. Tänkte bakvägen att du hade en 2016.. 😅 Passar bara från maskiner med react framvagn. 👍
 8. N

  Framvagn polaris

  Passar inte. 2016 - 2018 rmk har bredare 39" framvagnen standard och nya rmk från 2019 har 36" standard. Förutom sks som fortfarande har 39"... Så från en sks passar det om det sitter original framvagn på dvs.
 9. N

  Polaris 2021

  Helt rätt 3/3 01:00 👍
 10. N

  Polaris 2021

  6:00PM CT Monday, March 2, 2020
 11. N

  Polaris 2020

  Ska tydligen komma/finnas en ny map för att åtgärda problemen med släckta stift. Någon som hört eller vet något mer?
 12. N

  Lynx Commander/Grand Tourer " tändningen slår inte av"

  Ja, om spänningen ligger kvar på manövern till reläet så är problemet innan. Man bör ha ett el-schema för att lättare se vad som styr. Är problemet i styrenheten så hade jag satt en huvudbrytare till batteriet bara.
 13. N

  Lynx Commander/Grand Tourer " tändningen slår inte av"

  Ja, och om du mäter på ingången till reläet så borde manövern stänga av efter 30-40sek och då borde mätarhuset slockna. Kopplar den inte ifrån om du drar ur reläet? Annars får du söka reda på ett el-schema för att se hur signalen verkligen ska gå. Kan ju vara så att du pillar på fel relä.
 14. N

  Lynx Commander/Grand Tourer " tändningen slår inte av"

  Mät spänning/manöver till reläet när tändningen är av/på. Brukar stå på reläet vilket stift som går till vad.
 15. N

  Gashäng på elektronisk gas på nya Expedition SE 2020

  Tack BRP för denna diskussion! 😂