Senaste material av Murre

  1. M

    Ruta till Polaris Rush/Pro-ride

    Har en svart orginalruta som samlar damm. Bra skick, knappt använd. Det man kan anmärka på är att det finns limrester kvar efter regskylten, syns på bilden. Det får man bort med lite T-röd eller liknande.. Själva listen med "fäst-plupparna" följer med. Pris: 200kr eller bud, den ska bort! Finns...
  2. M

    Priser på skoterförsäkring?

    Tackar, då får jag ringa!
  3. M

    Priser på skoterförsäkring?

    Vart på trygghansas sida hittar ni denna avställningsbara försäkring? Lät ju riktigt intressant men jag hittar det inte!
  4. M

    Drivaxel och drivhjul till Rush 800

    Nån som vet om det finns några andra drivaxlar som passar en Rush 800 -11, alltså ifrån en annan polaris maskin? Har läst nånstans att axlarna från IQ fst ska passa, vet någon om det stämmer?
  5. M

    Sökfunktionen?

    Tackar tackar! Nu funkar det lite bättre. Hade testat med "rmk" men tänkte inte på *rmk*, men nu går det som sagt lite bättre! Kanske borde denna fakta läggas till i FAQ'en?
  6. M

    Sökfunktionen?

    Jag får den knappt att funka vettigt?! Går ju t.ex inte att söka på "RMK" eller nåt, verkar som att det bara är första ordet i rubriken som kan sökas? Så om jag vill leta trådar om RMK 700 så måste jag manuellt leta igenom alla trådar?! Eller har jag missat nåt totalt?