Senaste material av MikesterM

  1. MikesterM

    Hur gammal är alla?

    26 år gammal (eller ung beror på hur man ser det :nuts:), har åkt och kört sedan barnsben. Har med stort tålamod kört min Lynx i 15 år och kände att i år var det dags att satsa ännu mer på skoter och sluta med några andra intressen. Jobbigt att alla roliga saker kostar pengar :)
  2. MikesterM

    "Visa vad du köpt för skoterrelaterat" Bildtråd!

    Nu har jag äntligen hunnit tagit några bilder på nya skotern. Har precis satt dit de svarta lyktsköldarna, men det är mer saker som är kvar att göra. Nerdrevning, ta bort/minska rutan, ny matta osv osv.
  3. MikesterM

    Huv till Rev

    Hej allihop! Är intresserad av en huv passades en rev -06. (Alltså endast den lilla huven ej sidokåpor) Vill helst att ha en Gul, men det mesta är intressant. (Ej svart). Så hel som möjligt, något småfel är okej. Och inte höga priser tack :bigsmile:
  4. MikesterM

    Min bil tråden

    Har inte hunnit med att knäppa kort på skotern än, men är kommer bilen iaf :) Volvo S60 T5 Utrustad med allt så som RTI Navi, tfn, Dolby Surround osv osv 19" Advanti Att göra: Byta grill, Steg 3, 20" och Xenokonv.
  5. MikesterM

    "Visa vad du köpt för skoterrelaterat" Bildtråd!

    Ny på forumet så hälsar till alla samtidigt som jag meddelar att ny hjälm och nya glasögon är nu på väg hem :)
  6. MikesterM

    Saker att kolla på?

    Ska kika på en Rev 800 -06, är det något speciellt jag behöver tänka på när jag går igenom den? Vad jag hört så är de flesta "barnsjukdomarna" åtgärdade, men tänkte lika bra att kolla här. Någon som haft en sådan och kan ge +/- vore kanon! (Även +/- jämnfört med tidigare årgångar vore...