Senaste material av Maverick

  1. M

    skotervärldens Volvo 240?

    Säkerhet vill jag inte kalla det, snarare en halvfalsk sådan. 80's, tiden då deformationszoner inte var på tal. En 240 är alltså stenhård och vid en krock/mindre kollission så händer inte så mycket, men dina organ blir sig inte lika (med andra ord mos). En modern bil må se helvetisk ut efter en...
  2. M

    många yngre som har nya fina skotrar

    Svar; Nästan. Gäller bara att ha en inkomst som ligger över bankernas krav. Har för mig att det är 160. Det handlar inte alltid om pengar utan vad som kanske är bäst. OM jag hade tillräckligt med pengar att köpa en ny bil och min dotter fyller 18, inte tusan skulle jag köpa henne en ny bil...
  3. M

    Någon här som kör i Orsa-trakten?

    Jag har ingen aning! Sånt förträngde jag efter skolan. Men v8 eller 9 TROR jag.
  4. M

    Någon här som kör i Orsa-trakten?

    Trevligt! Vilken vecka är sportloven på? Jag kommer vara uppe nu i januari och växla skoteråkning med jobb. På påsken är man alltid uppe, och förhoppningsvis något mellan det också.
  5. M

    Någon här som kör i Orsa-trakten?

    Tänkte mest om någon skulle åka någonstans, så långt emellan är det inte. Man kan mötas i mitten på väg till Funäsdalen t. ex.
  6. M

    Någon här som kör i Orsa-trakten?

    Lillhärdal, räknas det?:hello: (Japp, jag vet också att tråden är gammal.)
  7. M

    många yngre som har nya fina skotrar

    Jag kan köpa en skoter för 130 om jag vill, men jag har inte behovet. Tycker bara att barn ska få mer respekt för pengar. Går man och köper en ny skoter för 80-120k till ett litet barn, vad blir nästa steg/gnäll/krav? Räcker med en skoter för 25-60 enligt mig.
  8. M

    Hur gammal är alla?

    1500 i månaden? Köper du en ny skoter för 80-120k så får du betala av lääääänge! Jag har ett lån på 15000 som jag tog på ett år = 1350kr i månaden. Tror inte att man vill betala av en skoter i fem till sex år, speciellt när man antagligen vill ha en ny maskin efter tre.
  9. M

    många yngre som har nya fina skotrar

    Du tänker helrätt, så ska det fungera egentligen! (köp han inte något för dyrt bara)
  10. M

    Bensin

    Det var exempel på ställen utanför sthlm, men i julas blev jag erbjuden ett jobb i Sollefteå, dock så åkte min arbetskompis dit själv. Meningen var i alla fall att beskriva att jag inte bara jobbar i sthlm, utan överallt i Sverige, dock så är det ganska mycket jobb i stan.
  11. M

    Bensin

    Ja, och du fick ett svar ;) Kolla på senaste valkartan, där har du svaret. Fördomar? Jag jobbar och har semester uppe i norr och som jag sa, de flesta norrlänningar är underbara, men en del verkar inte veta hur saker och ting fungerar. Jag kör också långt i jobbet, cirka 7500 mil per år har...
  12. M

    Bensin

    1; Jag bor i roslagen. 2; Jag jobbar som storköksmontör, en vw caddy är för liten för mig, hänger du med? Jag behöver 300+kg i verktyg och plats för att ta med mig storköksutrustning, ska jag då ta tunnelbanen? :hmmmm2: 3; Jag jobbar i hela Sverige, ska jag ta bussen till Trosa, Uppsala och...
  13. M

    Bensin

    13,99 för diesel utan rabatt i sthlm. Kör fortfarande lika mycket, är illa tvungen i jobbet, är bara att höja debiteringen på milkonstnaden.
  14. M

    skaffa ny matta till enduro 600

    Vad jag vet så går 38 in utan modifiering. Ska man ha över 38 så måste man höja.
  15. M

    Enduro-600 ( 2001 & 2002 ) Skillnader... ?

    Jag köpte en 600ho -04 för cirka tre månader sen ;) Ville inte köpa en 700 dels för att de är så fula i svart utförande + att de har för många år på nacken.