Senaste material av MattiasElg

  1. MattiasElg

    Boggie förstärkningar Axys

    Förstärkningar i 5mm ALU5754 hålad och klar för att bultas på. 1000:-/paret
  2. MattiasElg

    Crankshop köpes!

    Hej, söker crankshop singelrör till 800 P-tek motorn, även tillhörande burk och grenrör är intressant! Kommer sitta på vattenbygge så inga kommentarer om storslagen fjällmiljö är nödvändiga.
  3. MattiasElg

    Hero3+ blackedition slutsåld?

    Tänkte beställa mig en ny gopro ikväll men vart jag än kollar på nätet är de slutsåld och även i alla affärer jag varit runt på idag, någon som vet en nätbutik som har på lager? 3+ black alltså, silver och white verkar det finnas gott om
  4. MattiasElg

    Köra premix i xrs800?

    Tänkte ta bort separata oljan på nya vattenmaskinen jag gör iordning och ska sätta en behållare för droppsmörjning till vattenpumpsaxeln, är det bara att köra sedan med blandad soppa eller är det något mer man måste tänka på med den motorn som behöver smörjning?
  5. MattiasElg

    Kolvar XRS800-07

    Tänkte byta kolvar i förebyggande på vattenmaskinen, vilka har ni kört med i dom här motorerna med bra resultat? Har läst gott om SPI iaf så funderar på dom men har aldrig kört med dem förut. Enkel eller dubbelringskolv för värmen?
  6. MattiasElg

    Vattenmaskin mot rev/renegade 600/800 H.O

    Hallå, någon som är sugen att byta så som rubriken lyder mot en Edge x700-02 färdig för vatten? Oreggat har ingen betydelse och jag kan lägga en slant emellan :)
  7. MattiasElg

    Dålig gnista efter sänkning

    Vad är troligast fel om gnistan kommer oregelbundet och är svag efter en sänkning? Stator,tändspole, cdi-box? Har lagt cdi-boxen på varmtork över natten och ska kolla imorn om det är någon skillnad. Hann ju sänka mitt vattenåk en gång iaf innan elproblemen kom..:tsk:
  8. MattiasElg

    Ger SLP pip-kit något?

    Funderar på att sätta ett slp pip-kit(dubbelrör och slutburk) på mitt vattenåk Polaris Edge700-02. Hur mycket ger det på de motorerna och hur håller det vid längre fullgasrepor på sjön med de grejerna?
  9. MattiasElg

    Edge orginalburk bytes mot slutburk

    Mycket fräsch edge700-02 burk med all färg kvar bytes mot slutburk, inga hemmabyggen.
  10. MattiasElg

    Watermod Edge700-02

    Har haft funderingarna ett tag på att skaffa en maskin att åka med i sommar men pengarna har inte riktigt räckt till förrän ett par dagar sedan när jag fick möjligheten att köpa den här maskinen till ett riktigt bra pris, så det var inget att fundera på och hämtade den direkt. Har kollat in...
  11. MattiasElg

    Tips Edge 700 på vattnet

    Köpte mig en Edge700-02 igår för att åka på vattnet i sommar. söker eventuellt längre matta och en förlängning till skapligt pris, typ 345. Vad har ni som kört dessa på vattnet gjort åt dom innan? Tänkte täta ganska seriöst med silikon och smalna in framvagnen, dubbelskrov på variatorsida sen...
  12. MattiasElg

    Ny nikasil

    Ska skicka iväg en cylinder till snopron för ny nikasil. I mina hojkretsar är det blixtensracing som gäller, vart skickar ni och har för erfarenheter?
  13. MattiasElg

    Elfel Polaris iq shift 600-11

    Instrumentet har plötsligt dött och skotern har inte samma gassvar som tidigare. Instrumentet hoppar igång en kort stund ibland och då blinkar batterilampan men det är inget batteri på maskinen. Vad kan vara fel? Vore fint med snabba svar för vi är i fjälls.
  14. MattiasElg

    Ras Snopro 600xc

    Tjena, upptäckte idag att jag tappat kompen på pto sidan och öppnade för att kolla vad det var. Kolvringsstoppet har gått rakt igenom toppen på kolven så kolvringen vridit sig och hakat i en port i cylindern och slagits av och skadat nikasilen som ni ser på bilderna. Bytte kolvarna för 2-300 mil...