Senaste material av MatteF1

  1. M

    Höjning SRX

    Varför ? Får man fråga varför du har tänkt höja den ?
  2. M

    Högfjädrad SRX

    TEMAB www.temab.cc Hoppas du får samma pris.
  3. M

    Högfjädrad SRX

    Priser Har fått priser nu på ombyggnad. En komplett sats med Öhlinare och nya stag till framvagnen samt inklusive arbetet på boggien skulle gå på 12.000:-. Inte så farligt eller hur? Jag vet om Maxximum men jag tycker att man har på tok för höga priser. Har även snackat med en som byggt om sin...
  4. M

    Högfjädrad SRX

    Är det någon som monterat Öhlinare med längre slaglängd för ökad fjädringsväg på sin SRX? Hur har ni upplevt skotern? Vad har ni fått betala för dämparna?
  5. M

    Skidoo MXZ REV

    Pris Har hört ett pris på 105.000:- på 600:an och 115.000:- för 800:an.
  6. M

    Bestyckning

    Notera Notera att man på yamahas enkelpip 700:a har bytt till nytt tändsystem i år just för att motverka den bluddriga gången på låga varv.
  7. M

    Sprängskisser på SUMMIT

    vadå spara? Det är bara att gå till nedanstående http://www.hlsm1.comhttp://www.hlsm1.com</a>/
  8. M

    Evo3

    Trailingarm Larsson! Ang. trailingarm .Kolla med Stenmarks Maskin i Tärnaby.Har sett att dom har reat några Lynx trailingarmar,osäker om det var till G-typen men kan vara värt att kolla. Var glad att armen vek sig och inte chassit.
  9. M

    Evo3

    Förstärkningar Lars-Johan Edh säljer 2 typer. Typ1 utan tunnelförstärkning. Typ2 med tunnelförstärkning. Kolla på http://www.edhsskoter.sehttp://www.edhsskoter.se</a>/ Dom ser väldigt bra ut. Har även snackat med Bombardier som har rekomenderat dessa.
  10. M

    Evo3

    Är det någon mer än jag som upplever att fotstöden är veka på evo3-chassit. Funderar på att köpa förtärkningar från Edh. Vad tror ni?