Senaste material av Marcus

  1. M

    luftburk

    Så om man delar burken på mitten å använder endast den vänstra ( den del som sitter vid insprutningen) å tar luften bakifrån med ett hemma byggt snö skydd ska de funka??
  2. M

    luftburk

    någon där ute som vet hur stor volym man behöver i luft burken på en ZR 600 efi?. kanske man kan vara utan? å köra enbart med lösa filter å låta givaren sitta brevid?!
  3. M

    Problem med gammel skotern...

    Hej! ska börja fixa min gammelskoter, som har stått ganska så länge nu, Den startar med "startgas" och sen så dör den direkt... Det är inte stock i några bensinslangar eller nånting, det kommer bensin, men den dör direkt efter starten iaf... vet ni vad som kan vara fel? skriv gärna massor av...
  4. M

    Sport

    nej jag har inte sagt att man var värst .. vill bara säga för att man åker 500 nu så behöver man inte alltid gjort det eller?
  5. M

    Sport

    ja att hoppa på en sån blir inga problem eftersom jag åkt thundercat ett tag oxå .. vet iof inte hur stor skillnad det är på dom ... det var en storm 800 jag menade -94
  6. M

    Sport

    har en phazer 500 -99 nu men har tröttnat på att leka i skogen och vill ha något med lite mer drag i .. får inte kosta mer än 20-25 tusen .. nån som har något bra förslag .. han funderat på indy 800 är det något ?
  7. M

    Fart

    har bara en enkel fråga vilken är den bästa skotern om man ska köra fort både i början och i topp hastighet ...?
  8. M

    Överpris??

    Hos en handlare brukar man ju ofta få pruta ganska mycket, den värger nog ca: 225
  9. M

    hjälp mig.. med va de finns för ställen

    RE: hjälp mig.. med va de finns för stä gå in på www.annonsguiden.nu det är en sökmotor som visar annonser från bla. blocket nappet beg annonsguiden prylar webcar2000 m.fl.
  10. M

    Styrhöjare Arctic

    Till Raj raj! Du har precis talat om för alla på detta forum hur inkompetent du är att skruva, jag kan förstå om du tror att det inte blir stabilt om DU skall göra det själv. Jag har gjort dessa höjare i 2 block till 5st skotrar, hur stabilt som helst! Jag skall ordna ett foto, så kan du dömma...
  11. M

    Styrhöjare Arctic

    Ja jag byggde den själv, jag skaffade en aluminiumprofil som passade mellan två av hålen, kappade två bitar a´66mm monterade ihop med längre bultar. Kanonbra!
  12. M

    Styrhöjare Arctic

    Jag höjde mitt styre 66mm utan att förlänga någonting. (zl)
  13. M

    Mxz startar inte!?

    Om du primar, kommer det nån bensin i slangarna? Om inte tar du bort tanklocket och blåser ner i tanken så besinen trycks neråt! medans nån annan drar igång! du kan ju även hjälpa till lite o tömma en skvätt besin ner i tändstift hålen!
  14. M

    Vilken är bästa hopp skotern?

    yamaha om man är beredd på att knäcka hela skiten
  15. M

    Vilken är bästa hopp skotern?

    firecat 700 helt klart ingen skoter är bättre }>