Senaste material av lwe

  1. L

    Kimpex Dubbeldyna

    Är på jakt efter en Kimpexdyna som jag ska sätta på en Nytro TTX. Kan vara intresserad av något annat märke också, bara det funkar till skotern.
  2. L

    Krängningshämmare till Panther -01

    Vill köpa Krängningshämmare till frugans Arcic Cat Panther -01. Alla verkar ta bort dom, men frugan tycker den är för vickig.
  3. L

    Nerdrevning Renegade

    Ska byta till en 44mm matta på min Renagede -06, drevningen som är nu är 21 på lilla + 43 på stora. Kan jag åka så el. vad skall jag ha? Om jag skall dreva ner, vart köper jag drev + kedja billigast och bäst?
  4. L

    Passar mattan?

    Kan jag använda en matta från en Renegade -06, 345x41,6 med 32mm kammar på en Panther Touring från -01? Kamhöjden borde väl inte vara nåt problem väl? Bredden däremot, funkar det tror ni?
  5. L

    Liten Touringskoter?

    Är på jakt efter en liten lätt touring till frugan. Har kikat på arctic cat panther 440 årsmodell 2000 el. 2001. Är det nåt att ha? Kom gärna med andra förslag, skall vara back, helst elstart, maxpris 25000:- Det kan ju tänkas funka med en enkeldyna oxå, men det ska gå att åka 1 vuxen och 1 barn...
  6. L

    Priser på skoterförsäkring?

    När jag frågade Dina så kunde man inte ha lägre självrisk en 10.000:- om det var mer än 100hk i skotern.
  7. L

    Almanackor

    Har ni slutat med skoteralmanackor??? Det är ju juni nu!!! Senaste skoteralmanackan är ju från april.....
  8. L

    Tjutande Drivrem

    Tack! Har jag fattat rätt om man ändrar till lägre siffra så får man större mellanrum eller? Min står på 5 alltså ska jag ändra den till typ 4 för att få större mellanrum mellan skivorna?
  9. L

    Tjutande Drivrem

    Har sökt men inte hittat nåt! Nån vänlig själ som kan hjälpa mig?
  10. L

    Tjutande Drivrem

    Har problem med min rem med! satt på en ny orginal-rem förra veckan och den ligger för högt upp på sekundären, så den låter illa när man står på tomgång och när man kör sakta. Jag har en mxz -05, Går det att justera sekundären så den går isår lite mer?
  11. L

    Mattlängd?

    Mattan skall passa till precis en sån här http://www.blocket.se/vi/10651595.htm?ca=5_s
  12. L

    Mattlängd?

    Har en arctic cat jag -91. Tänkte köpa en beg matta. Är det 307 längd på en sån eller?
  13. L

    precisionsskidor

    Dom här skidorna då http://www.paceraiser.se/Mods.html är det nån som testat dom, billiga iallafall. Är oxå sugen på att byta skidor, jag har en rev -05 med orginalskidorna. blir det stor skillnad om man byter?
  14. L

    Nästa nummer?

    inget nummer idag, 28/9. Nån som fått?
  15. L

    Hjälp tomgång Renegade!

    Har samma problem på min 800 -01. Har testat att varva upp den lite snabbt och släppa på gasen direkt, då går den ner till mer normala 1500 -2000 varv. Vet inte om det är normalt men så funkar iallafall min.