Senaste material av >Larsson<

  1. L

    Polaris kylare

    Söker de bakre kylarna i bandtunneln från polaris Pro X eller Iq. Gärna slangen som går emellan dem där bak också. Mvh Fredrik
  2. L

    Snopro 440/f7 går illa

    Nyss fått igång skotern, har satt i en -06as f7 efi motor i 440 chassie. Ha satt dit bmp pipa, tändkil o munstycke i bränsleslangen. Ibörjan när skotern är kall så får den knappt nå bränsle så den dör om man gasa fullt, men blir bättre när de e varm. Men har strypit sig även då nån gång, o...
  3. L

    Kopplingsschema

    Någon som ha ett kopplingsschema till f7 -06
  4. L

    Styrning 440/f7

    Nån som har en bild på hur ni gjort när ni vänt på styrstången på 440 -05 me f7 motor? Eller om nån vill beskriva. Har vänt på min styrstång nu men utväxlingen blir helt fel när man svänger, ha ni förlängt nån styrarm?
  5. L

    Variator F7 -06

    Undrar vad skivan som sitter på insidan av primärvariatorn ha för uppgift? Tänkte om den gick att plocka bort, skotern bör ju bli lite rappare då kanske?
  6. L

    440/f7 Vattenpumpen tar i kylaren??

    Håller på att stoppa ner en 06as f7 motor i ett Snopro -04 chassie. Men motorn går inte i fästena riktigt för att vattenpumpen tar i kylaren. Har f7 motorfästen nu, är de så att ja måste ta fästena från 440 motorn? Nån som ha några tips?
  7. L

    Mått, edge boggie

    Någon som vet eller har ritning på vad måtten är på boggie infästningarna, samt mått från drivaxeln? Eller om någon vänlig person skulle kunna mäta.. Skulle verkligen vara uppskattat. Här är en skiss på måtten från en xtra 10, dessa mått behövs.
  8. L

    avstånd boggiefästena xtra-10.

    Är det någon som vet om dessa mått är samma på edge boggien på en edge 800 -03? Mvh