Senaste material av Kiekhafer

  1. K

    583 som käkar stift

    Undvik NGK för dom är känsliga för feta blandningar,Champion funkar i alla lägen.
  2. K

    Problem med MXZ 800 -01

    Enligt vad jag har hört så är det enligt bombardier normalt för 800 motorn att ha så där lynnig tomgång.enligt min mening felbestyckat!!
  3. K

    Formula Plus LT

    plockar du bort slitskydden på kylarna så går det nog att få dit en 32:a,hade det på min mach1-91 men bytte till en 25:a då jag tappade toppfart med 32:an.skulle inte sätta dit högre kammar än 25mm om jag vore du.
  4. K

    Tomgång och förgasare

    har du en primerpump så kan det vara så att den suger i sig soppa via den,värt å kolla.har själv varit med om det ett par gånger.brukar synas eftersom primer slangen är oftast genomskinlig.
  5. K

    Missljud från variator mxz583-96

    RE: Missljud från variator mxz583-9 det kan ha å göra med vilket remfabrikat du använder.med skidoo original rem(skräp)så låter det ingenting men med Gates Extreme så får min TRA variator ett visslande/gnisslande ljud...man vänjer sig:-)
  6. K

    Mach 1 fråga?

    Är den bestyckad för fjällen och du kör vid havsnivå så bör du kolla så att den inte får för mager blandning.
  7. K

    FIII ?

    kör man på skidoo original rem så håller dom inte längre.dom är både sämre och dyrare än "Gates".det är ju inte för inte dom kallas för 50 mila remmar.varför dom äter stift är för att dom får för mycket soppa,speciellt NGK stift är känsliga för feta blandningar,köp Champion.
  8. K

    Breddning framvagn Mach 1 med "PRS"

    RE: Breddning framvagn Mach 1 med " Har breddat min mach1-91 från 94cm till 108cm vart betydligt stabilare i högre farter.Gjorde nya prs stag och förlängde alla övriga stag.Tror att jag har kvar jiggen jag använde,skall kolla om jag hittar den.:-)