Senaste material av Karlsson80

  1. K

    Nytro XTX - 09 går på två cylindrar

    Som rubriken säger. Den går på två cylindrar till och från. På fullaste går den på alla. Jag har gnista på alla cylindrar men om jag tar bort kabeln på "höger" tändspole när den går på två händer händer inget. Jag har bytt spridare på den cylindern men det hjälpte inte. Tacksam för alla tips.
  2. K

    Yamaha Nytro XTX -09

    Nästa ny 44" matta. Servad i våras. Pris 37.000:-
  3. K

    Nytro XTX -09 Går dåligt.

    Efter att jag har kört ca 15min så böjar den går dåligt och bluddrar. Går bra på fullgas dock. Jag får inte upp något felmedelande. Är det någon som har nån idé. Jag har testat med att slå i TRI-PACK i tanken utan resultat. Kan det vara TORS?
  4. K

    Yamaha Nytro XTX -09

    Ny 44 matta monterad förra året gått ca 50 mil och felfri. Bytte alla boggihjul och slides i samma veva och även drivaxellager. Kan tänka mig å byta mot annan skoter. Gärna Nytro turbo eller kompressor.
  5. K

    Yamaha Nytro XTX -09

    Ny 44 matta monterad förra året gått ca 50 mil och felfri. Bytte alla boggihjul och slides i samma veva och även drivaxellager. Pris 48,000:- Kan tänka mig å byta mot annan skoter. Gärna Nytro turbo eller kompressor.
  6. K

    Instrument byte Nytro

    Är det någon som bytt instrumet (hastighetsmätare) på sin Nytro? min fundering är om jag tappar matärställningen då? Tänkte montera ett begengat men vill ha mätarställningen kvar.
  7. K

    ?Dervning LYNX RC 600 -07?

    Jag skulle vilja ha lite tips och råd på lämplig drevning mm till min Lynx 600 SDI:eyebrows:. Tycker att den är lite för slö som den är:tsk:. Om jag drevar ner behöver jag köpa en kortare kedja då? Mvh Fredrik.
  8. K

    Lynx 600 RC -07

    Hej. Jag skulle vilja ha lite mer dra i min RC 600SDI. Några tips på lämplig dervning eller variator kit:confused:? Skulle vara kul o kunna åka lite rullen:eyebrows: Tacksam för svar.
  9. K

    Dragbåge Ski-doo Lynx

    Hej. Jag undrar om det är någon som vat hur bred bågen bak är på en Summit eller Renegade-04 och på en Lynx RC -07? Tänkte om det går att montera en Summit eller Renegade båge med drag på Lynxen. Tacksam för alla svar. Mvh Fredrik
  10. K

    Lynx eller Ski-doo SDI eller HO köpes. Ev annat märke också

    Jag letar efter en Skidoo eller Lynx gärna SDI men även HO. -04 eller nyare och ett max pris på 55000:- Kraven är min 38mm matta och en välskött och fin skoter. Mejla gärna förslag och bilder till: f_karlssons@hotmail.com eller ring: 070-5120773. Mvh Fredrik