Senaste material av jonas73

  1. J

    Touring

    Nu ör skotern inköpt! Blev en lynx adventure 550 en 09a som gått 240 mil. Så den är som ny. tänker att det är dax att inse att man kanske inte kommer att leka så mkt. 😢 Annars så får man väl sälja o köpa en ny till nästa vinter. Så vad bör man ha med sig när man åker ut på tur?
  2. J

    Touring

    Då ska jag börja kolla efter sådana. Tack
  3. J

    Touring

    Ja så vilken touringskoter ska man köpa då för runt 40.000:- Vill ju ändå kunna gasa lite ändå!!
  4. J

    Touring

    Ja börjar fundera på att ev köpa en touring till denna säsong o ev en lite roligare till nästa. Är som en djungel när man inte kan ngt!!
  5. J

    Touring

    Ja det menade jag, autokorrigering är inte alltid bra 😜
  6. J

    Touring

    Har även sett skidoo Max 600 E-tec. Är det ngt att ha?
  7. J

    Touring

    Eller ska man inse att man har fyllt gubbe o köpa en ren touringskoter?!?!
  8. J

    Touring

    Tror ni att en lynx rave skulle duga som en första skoter för en vuxen, eller är det för liten och man lessnar snabbt på den? Har gått in och tittar lite mer nu för att köpa en skoter, svårt att hitta ngn jag fastnar för. Renegade 600 e-tex är svårt att hitta för runt 40-50k.
  9. J

    Touring

    Jaha, nu börjar skotersäsongen närma sig, dessvärre så har min ekonomi ändrats till det sämre. Min tanke på att kunna lägga 60-70 har nu snarare sjunkit till Max 40. Så om jag fortfarande har samma önskemål, 80% led 20% friåkning kunna åka två på den ibland, driftsäker, bränslesnål gärna lite...
  10. J

    Touring

    Den såg fin ut. måste dessvärre vänta ett par månader till, men finns den kvar då så är det helt klart intressant.
  11. J

    Touring

    Lynxen ser riktigt trevlig ut. Och helt ok i pris.
  12. J

    Touring

    Ja de är 16 o 19 så de är rätt stora
  13. J

    Touring

    Sen så är det ju första skotern jag köper så jag killgissar att jag kommer att åka mest led o såklart lite lössnö. Märker jag att det blir massor av lössnö så får man väl skaffa en för mer lössnö? men om man ska köpa en billigare maskin till ungarna som håller helt ok, vilken ska man satsa på...
  14. J

    Touring

    Ja det lutar nog åt en renegade. Det är väl lite fel säsong just nu för skotrar, inte så jättemånga ute på blocket direkt. Sen om man märker att ungarna börjar vilja åka allt mer så får man väl köpa en lite äldre maskin till dem tänker jag.
  15. J

    Touring

    Så tillbaka till renegade med andra ord!! 😢