Senaste material av Jegga

  1. J

    Hur mycket soppa ska en MM 700 -02 dra?

    MM 700 -01 Har en 01:a som gått ca: 180 mil. Sist jag var ute å körde tog den 2,9 liter milen, men då fick den kobba ganska mycket i lössnö. Tyckte ändå att det är lite mycket. Annars är det en kanonrolig skoter. Smidig och härlig att köra. Både på led å i snö.
  2. J

    Mountain Max

    MM 700 Har nu köpt mig en MM 700 -01. Superfint skick. Nu är det bara att vänta in snön...suck. Går det att stoppa i trippelpipor i den även om man har back? Menar om det ryms?
  3. J

    Mountain Max

    MM vs RMK Har just kikat lite på RMK 800!!!! Vet du något om den? Hur är den jämfört med MM och RMK 700? Den tar väl rätt mycket soppa???
  4. J

    Mountain Max

    MM Vad menar du med att den är för klen? Är det dåligt drag i botten eller? Hur går de om man stoppar pipor på dem? En RMK 700 99-00 är oxå intressant men för tillfället ligger MountainMaxen överst. Hur går RMK:n?
  5. J

    Mountain Max

    Hur verkar -00, och 01:orna fungera? Går de bättre i snö? Högre kammar och mindre brant vinkel på mattan eller? Vad har -00 för färg?
  6. J

    Mountain Max

    Jag är fruktansvärt sugen på en Mountain Max och funderar starkt på att köpa en. Hur är årsmodelerna 97-99?? Det verkar vara svårt att hitta dessa till salu. Vad kan man få ge för en 99:a? Vill gärna ha synpunkter på dessa. Bra och dåliga. Finns det nån sida där man hittar bilder på äldre MM...