Senaste material av hzlatan

  1. H

    Sadelöverdrag

    Någon som vet var man kan få tag i ett svart sadelöverdrag till en rev600sdi -04? Eller är det kanske bäst att gå till en sadelmakare som får styra det? Tips tack.
  2. H

    8000varv på halvgas.

    Har en skidoo rev600sdi -04. Har hela tiden legat på 8000varv på ungefär halvgas, kanske lite mera. Sedan när jag gasar fullt så vandrar den mellan 7-8 fram o tillbaka. Ungefär som om man pumpgasar. Har försökt ändra läge på variatorn, men blir inget bättre. HJÄLP!
  3. H

    problem rev 600sdi -04, varvstopp?

    Plockade ner lite idag och kollade lite närmre på motorn. Hittade inget fel. Men testade den därefter och märkte att jag var uppe på 8000varv redan på halvgas. Vad är felet?!
  4. H

    Originaldrevning Rev 600 SDI -04

    Någon som vet vad det är för originaldrevning till Skidoo rev 600sdi -04?
  5. H

    problem rev 600sdi -04, varvstopp?

    Såg nu att det var mellan 7-8 tusen. Kan det vara att den är omdrevad? Ska kika lite närmare på grejerna som ni nämnt här nu.
  6. H

    Slutburk rev600sdi -04

    Okej. Lät ju lovande iaf. Nae, allt annat än smärtfritt har väl den här leveransen gått, kan jag säga! Men du råkar inte ha något ljudklipp på din burk, eller att du kan fixa? Vore tacksamt.
  7. H

    Slutburk rev600sdi -04

    asdf
  8. H

    många yngre som har nya fina skotrar

    När pappa betalar får man ligga fint. Eller hur äre nu igen? Nämen.. Har man motorintresserade föräldrar så är det väl ändå en fördel. Då köper väl dom en fin skoter, sen tar man över den mer och mer och gör den till sin egen. Då ser dom att dom måste köpa en egen också, för att nån gång ska få...
  9. H

    vilken års mod e snyggast?

    Skotrarna från 04-05 är helt klart snyggast. Rev, revo, IQ och f7orna.
  10. H

    Slutburk rev600sdi -04

    Enligt Tikka så tappar man ej hästar utan får ca 2-3 hästar. Dom har bänkat dom och har bevisat att dom ger hästar. Men kan ju vara mycket snack också.
  11. H

    problem rev 600sdi -04, varvstopp?

    Sv: problem rev Men alltså.. Den går mellan 8-9tusen varv på maxgas.
  12. H

    problem rev 600sdi -04, varvstopp?

    Jag har lite problem med min rev600sdi -04. Det är så att när jag gasar på fullt så är det precis som den går på varvstopp, då kommer jag aldrig upp i en riktig topphastighet plus att när man gasar fullt och kollar på varvmätarn så vandrar den mellan 8 och 9tusen varv.. Fram och tillbaka liksom...
  13. H

    Bensin

    Så länge all snö finns kvar så kör jag skoter. Spelar ingen roll vad bensinen kostar. Huvudsaken man får sätta sig på skotern o dra iväg ;>
  14. H

    Skadligt utan balata?

    Sv: Balata Det är väl inte att rekommendera, om man säger så.
  15. H

    styrhöjare renegade

    Sv: styrhöjare Jag höjde till 19cm på min förra renegade också. Hade inga problem med slangarna eller dylikt. Dock så köpte jag ju den begagnad då, så han som hade den innan mig kan ju ha gjort något åt det.