Senaste material av henrik.strandlund

  1. henrik.strandlund

    44:as matta på en Renegade -03

    Undrar om någon vet om det går att montera en 44:as matta på en Ski-Doo Renegade -03 med ZX chassi?
  2. henrik.strandlund

    Byte av oljefilter på en X-RS 600 -07.

    Ska byta oljefilter på en MXZ X-RS 600 -07 och undrar vart den sitter samt om man bör tänka på något? Är den bara att byte eller ska det luftas? och i så fall hur gör man?
  3. henrik.strandlund

    Dreva ner X-RS 600 -07

    Törs jag dreva ner en X-RS 600 -07 "2 kugg" utan att korta av eller byta orginal kedjan? Rädd att få haveri i kedjehuset.
  4. henrik.strandlund

    Nya mattan tar i skydden i tunneln.

    Har precis bytt matta till en 38'a på min x-rs -07 och märker att kammarna tar i skydden uppe i tunneln. Nu har jag tagit bort skydden och då tar det inte i. Undrar om någon vet om det finns skydd som är tunnare än de som sitter där orginal? Vill helst inte köra utan skydd.
  5. henrik.strandlund

    Rotationsriktning på matta?

    Ska precis till och montera ny matta och undrar åt vilket håll pilarna på mattan skall peka åt?
  6. henrik.strandlund

    Byta matta.

    Undrar om det finns någon form av instruktion eller guide på hur man byter matta tex. vad man ska tänka på samt steg för steg anvisning? Skotern är en Ski-doo x-rs -07. Har letat på nätet samt forum men hittar inget bra.
  7. henrik.strandlund

    Antal kugg lilla drevet.

    Har en Ski-Doo MXZ X-RS 600 -07 och undrar hur många kugg det är på lilla drevet orginal?
  8. henrik.strandlund

    Tips på bra matta.

    Ska köpa ny matta till en X-RS 600 -07 och vet inte vilken sorts matta jag skall välja. Ska plocka bort Ripsaw mattan som sitter på orginal. Jag kör ca. 60% på led och 40% sidan om led. Någon som har bra erfarenheter? Vilken matta skall jag välja?
  9. henrik.strandlund

    Non slip drivhjul.

    Har en Ski-doo x-rs 600 -07 och ska köpa ny matta. Undrar därför om det är Non slip drivhjul på denna och om det är en fullclippad matta man ska köpa?
  10. henrik.strandlund

    Köpe av ny matta.

    Någon som har tips på vart jag ska köpa/beställa ny matta? Finns det någon bra sida på nätet? Bor i Sundsvall. Ska införskaffa en 38´ till en Skidoo x-rs 600 -07.
  11. henrik.strandlund

    CDI -box och startmotor.

    En kompis har precis köpt en BearCat -97 och där förra ägaren har bytt CDI -boxen och satt i en från en BearCat -95. Efter det så fungerar inte startmotorn. Någon som vet om startmotor kan sluta fungera iom. att man byter CDI -boxen?
  12. henrik.strandlund

    Tips på matta till en x-rs 600?

    Ska byta matta på min x-rs och undrar om det finns några bra tips på vad jag ska köpa för matta samt vart? Min tanke är att byta orginal Ripsaw mattan till en 38'as matta av annan typ.
  13. henrik.strandlund

    Boggie X-RS 600 samt andra REV modeller?

    Fråga angående boggie. Lyfter upp bakdelen så att boggien fjädrar ut helt och sedan ställer ner den. Kliver sen upp på maskinen så att boggien trycks ihop något och sedan kliver av. Ska då boggien fara ut av sig själv till max utfjädrat läge utan att behöva lyfta upp bakdelen? Har sett detta...
  14. henrik.strandlund

    Ta bort svarta skyddet runt tanken?

    Har en 600 X-RS -07 och undrar om någon vet hur mycket man måste riva bort för att ta bort det svarta skyddet som sitter runt tanken? :hmmmm2:
  15. henrik.strandlund

    Dör av vid fullt gas pådrag.

    Har en MXZ 600 x-rs SDI -07 som dör av vid fullt gas pådrag. Drar jag iväg först lite sakta och sen trycker tummen i botten så typ svajar motorn, varvtalet går upp, ner, upp, ner. Sänker jag gasen lite så går den till sig. Vad kan detta tänkas bero på?