Senaste material av Helajten

  1. H

    ang. Mxz rev.

    Är extremt sugen på att köpa till mig en rev och då undrar jag alla skillnader mellan 03an och 04an, chassie, design, hållbarhet, bränsle förbrukning osv. Rör sig om 600cc.
  2. H

    Summit 1000 -05

    sure summit 1000 och fusion rmk är enna grymma maskiner men ni har nog glömt bort vad som står högst på toppen iaf på det amerikanska topparna, Arctic-cat M7, är en sann ski-doo neeerd men måste säga att jag tror att m7'an tar alla, dock så var det lite köpt att den blev årets skoter i usa men...
  3. H

    Mattbyte och diverse boggiejobb...

    snacka med tord på tords motorservice, ligger i bredåker. www.tordsmoterservice.com
  4. H

    Mxz Renegade 800 2002

    thnx.
  5. H

    Mxz Renegade 800 2002

    Tjena, min renegade ger av nån liten slags smäll ibland när jag shiftar till och från backen när jag ska köra iväg, nån som har nån susning om vad det kan vara?eller nån som har haft ett liknande problem..? kan vara bara avgassmällar men jag tycker inte att det låter som det..
  6. H

    Svårstartad Rmk

    tror inte primer är ditt problem.
  7. H

    Thundercat-99 VS F7-04

    ja han ska väl först köra in f7'an sen kan han börja snacka, men tror han pissar på dig i starten men sen tror inte jag att han kommer ha någon chans.
  8. H

    Mxz 600?

    en polare till mig hade en mxz 600 -99 den bromsade 108 hk, men du ska inte bry dig så mkt i hästarna när du köper en skoter.
  9. H

    fotstegsförstärkare mxz

    www.tobe.nu
  10. H

    Reg.plåt

    Nej du behöver bara ha en skylt som är synlig framåt, så det är bara att slänga bort den andra skylten eller hänga upp den på väggen.
  11. H

    Mach1 1991 att tänka på.

    Sålde nyss iväg min mach1 -92 Dom ända nackdelarna vad jag tycker med den att den är urusel i djupsnön (dock bättre än en srx), dämparna i framvagnen är bland det sämsta och så drar den rätt mycket soppa. Fördelar med den är att den går hur ***** hårt som helst kring en 185 kommer du upp i...