Senaste material av HCFighter

  1. H

    xp boggie

    Håller på med montering av xp boggie på en äldre maskin och skulle vilja veta måttet mellan främre och bakre infästning. Är 307 boggie 2008 årsmodell.
  2. H

    no-slip drivhjul 25mm axel 2.86

    köpes no-slip drivhjul 25mm axel, 2.86 delning, helst 7t men det går med 8t också. kontakt via pm så kan vi ta kontakt vi telefon sen.
  3. H

    billig lång matta

    söker en billig längre matta med 144" eller längre med 38cm bredd spelar ingen roll vad det är för kammar eller delning.
  4. H

    motor

    Söker delar eller komplett rotax 447 motor, Kan funka med komplett 503 motor också. Är till en ockelbo 4500. Den jag har är kass på ena vevstakslagret och har slagit sönder kolv och topp Kan även tänkas annan motor.
  5. H

    Knäckt nedre a-arm yamaha nytro

    Söker då en nedre a-arm till en nytro eller det är bara delen där bussningen sitter i. Så en ände av en a-arm med bussnings hylsan sökes! Det borde ju finnas ett gäng med delar då dom knäcks här å där, HÖR AV ER OM NI HAR EN LIGGANDES!
  6. H

    CC mått på nytro framvagn?

    Är ny på forumet och behöver lite hjälp med mått till en Nytro framvagn. Nån som kan mäta cc mått på subframen till en nytro? Ska vara måtten mellan vänster och höger sida för infästningarna till a-armarna i ramen. skulle vara mycket hjälpsamt :)