Senaste material av Hasse85

  1. H

    Vanligt drev mot slirdrev byte

    Någon som vet om det går att sätta ett vanligt drev på en 440 rev? Sitter ett slirdrev som jag misstänker är slut.
  2. H

    Variator ändringar vid nerdrevning

    Har en rev 03a med team sek som drevades ner ordentligt förra året, har provkört en del nu och den drar iväg riktigt hårt i början men känns matt å slö när farten stiger mot 100, vill att den ska växla hårdare mot slutet. Några förslag? tänkte beställa en ny primär fjäder med lägre sluttryck bra...
  3. H

    Kullager roterar på veven

    Hej Har en vevaxel (rotax 800 -03) där ett lager trots limmning har börjat rotera på vevaxeln så undrar om det går fixa utan att byta den delen av axeln? Har fundrat på att prova och slå lätt med ett slagstift för att skapa små ojämnheter?!
  4. H

    Portat vevhus men inte cyllindrarna?

    Plockade isär en 793a i veckan och ser att någon tidigare ägare slipat i vevhuset men inte i cylindrarna. Har aldrig sysslat med portning så tänkte kolla med någon kunnig här om det är en bra ida att matchslipa cylindrarna?! Och hur det påverkar denna motor...
  5. H

    Smidda kolvar watercross

    Någon som provat smidda kolvar inom watercross och hur dom klarar sänkningar och uppstarter efter ett dopp?
  6. H

    Identifiera tändsystem

    Hej Köpte en hopplockad rev 800 i 440 chassi, men är ny på skidoo så undrar hur jag kan kolla om det sitter 440 tändkurva eller org 800? Sitter en liten knapp på styret som funkar som launch kontrol och mdpm box.
  7. H

    singel pipa 800 ho

    Crankshop eller bmp pipa sökes till rev 800 ho
  8. H

    Packningar rk tek

    Har en rk tek topp till en 800 ho och söker komplett pakningssats, någon som vet vars det går att köpa?
  9. H

    Variator demontering??

    Försökte ta lös variatorns yttre skiva idag men den vägrade släppa. Bulten var inget problem men som sagt skivan släpper inte från axeln. Har jag missat något eller är den gängad?
  10. H

    Efi problem plusgrader??

    Hej alla glad efi ägare nu har jag en fråga som gäller alla med efi... Jag och en annan arctic ägare har upplevt att våra f7or går dåligt vid ca 5 plusgrader! Går rent och fint vid krypkörning i ca 50 Men i ca 70-80 blöddrar den som fan på halv gas! Detta händer endast på halv gas när det går...
  11. H

    Lite funderingar kring f7 delar drevningar?

    Hej Är det likadana cyllar på en f7 från 03 som en 06? Vad är det för standard drevning på en f7 -03 -04 med kedja? Jag räknade idag och hade 19 och 41. Tycker den drar lite konstigt bra mot andra skotrar, körde mot en 2010 f8 med nya ho motorn och det var som att köra brevid en spegel:)
  12. H

    Slöhet i djupsnö

    Hej Har en f7 som blir slö som fan i djupsnö efter hårdare körning. Har ni några ider på hur man får upp varven på motorn så den kommer över de magiska 7200 då portarna öppnar? Har funderat på att fila bort lite på vikterna.
  13. H

    Knäpp avp funktion?

    Hej Jag har ett problem med en f7 av årsmodell 05-06 Den blöddrar vid fullgas och har sett att apv motorn öppnar och stänger konstant. Vad kan det bero på? Har kollat med annan apv motor och kollat kabelstammen efter slitage skador.