Senaste material av Guardian

  1. G

    Pro x Dyna säljes?

    Tjenare alla på Forumet! Jag har en fråga har någon här en Pro x dyna att sälja? Dynan jag menar är en likadan som Pro x2 har fast röd. För jag skaffade mig häromdan en Polaris Pro x 600 så det vore snällt om någon kunde höra av sig. Ett lämpligt pris tack!.
  2. G

    polaris Rmk 800.

    Tjenare allihopa på forumet jag har en fråga till er jag har nyss fått en Polaris Rmk 800 av årsmodellen 2001. Så nu kommer min fråga vilken pipa ska jag ha för bästa ljud och mest effekt?. Sen så kan jag sätta dubbla pipor på den?
  3. G

    Polaris rmk 800 pipa?

    Tjenare alla här på forumet!. Jag har tänkt skaffa en Polaris RMK 800 2001 och tänkte sätta en slp pipahur är det jag ska ställa in den på något speciellt?
  4. G

    polaris köpes!

    Hej Jag söker en polaris till ett vettigt pris modeller som e intressanta är Rmk, Iq, Pro. Skicka bild och information om skotern. Obs får inte ha gått jorden runt!.
  5. G

    Om man vill tanka mycket så ska rekomenderar jag att man ska köra med trippel som du sa!

    Om man vill tanka mycket så ska rekomenderar jag att man ska köra med trippel som du sa!
  6. G

    Pipa Polaris edge 700 2001

    Tjena var ett bra tag sen jag var inne för att jag glömmt lösenordet men nu kom jag på det men nu ska jag tillbacka till handlingen, Jag kommer om någon vecka få som sakt en Polaris edge 700 årsmodell 2001 tror jag det var så då undrar jag vilken pipa passar bäst till den?
  7. G

    Polaris RMK 500

    Tjaba! Ny här på forumet och jag söker våran gamla Polaris RMK 500 -00. Vi sålde den för 3-4 år sedan och jag skulle vela se hur den mår :D Registrerings nummer RED, det är allt jag vet. Om ni sett den och vet var den är och vilket skick skulle jag bli mycket glad! Maskinen är då en Polaris...