Senaste material av Fralla

  1. F

    Hej, bl.a en 200cc motor med elstart för 2900. Bättre du säger vad du är intresserad av så ger...

    Hej, bl.a en 200cc motor med elstart för 2900. Bättre du säger vad du är intresserad av så ger jag ett pris.
  2. F

    Citation SS munstycken

    Är det nån som vet vad det sitter för munstycken i en ski doo citation SS 377 -80 med dubbla mikuni VM34? Kanske nån som också vet vad jag bör ha för munstycken efter att ha gått upp till 447 kubik? Tacksam för svar :)
  3. F

    Ny motor Lynx Rave 150

    Helt ny originalmotor till Lynx Rave 150 Säljes. 070-656 22 86
  4. F

    Byta lager iboggiehjul

    Har tänkt byta alla lager i boggien på en RS Viking. Kollade på boggiehjulet och det ser ut som att lagret är ingjutet i plasten? Går det att få utlagret och ersätta det? Tack på förhand :blink1:
  5. F

    Ny skotersite!!

    Det är inte min rev 800 utan en polares, och det sitter slutburk + 44mm matta. :)
  6. F

    Ny skotersite!!

    Som om det inte finns nog av skotersidor eller?? Har iallafall knåpat ihop en ny, kolla gärna in den och ge en kommentar. =) http://www.frallans.com/skoter.htm
  7. F

    Film. Sleddicks 2004

    Våran första film är klar, ladda hem den å njut. :) http://www.frallans.com/Sleddicks_2004.wmv ligger även på http://www.henka.does.it
  8. F

    Lustgas till skotern

    Jo visst finns det betydligt bättre sätt att trimma en skoter. Men jag tycker att ett par Nos dekaler skulle sitta fint på Rev huven }> Känns som en kul grej att prova. Bromsning m.m. får bli en senare fråga.
  9. F

    Lustgas till skotern

    Har funderat att sätta på lustgas på min summit 800 -04. Någon som har erfarenhet av det, samt tips som kan underlätta. Har även sökt efter färdiga kit men inte hittat något. Någon som vet om en återförsäljare.
  10. F

    Bästa skotern?

    [Uppdaterat: Senast editerat den 12-Feb-04 kl 08:23 AM (CET) av keihin (admin)]Helt klart Ski-doo rev 600 som jag har nu. www.4--sale.tk
  11. F

    RMK 800 -03:a

    75000:- Borde vara ett rimligt pris. Grymt härlig maskin.
  12. F

    variatorrems slitage på rev 600H.O?

    RE: variatorrems slitage på rev 600 Jag fick tips på att borra en massa hål i plastkåpan runt variatorn för att öka luftgenomströmningen. Jag har inte provat själv än men det låter som att det borde funka.
  13. F

    Ombyggnad av REV chassi 2003

    Hörrö Lasse. Har prövat att mejla dej angående ritningarna men du svarar ju aldrig. Är det någon annan som har bilder och ritningar på hur man bygger om rev -03 chassit får ni gärna maila till mej. till.salu@bredband.net
  14. F

    Erfarenheter singel-SLP

    Visst är en slp pipa bra om du vill ha effekt, men inte ger den så värst grymt ljud. Då skulle jag istället rekomendera en MBRP slutburk. Den ger ett betydligt grymmare ljud. Har två filmsnuttar på min hemsida där jag kör min rmk 800 -02 med en mbrp burk ifall du vill höra ljudet :)
  15. F

    Rotax fyrtakt

    Om jag inte minns helt fel så såldes dom nya på Fritids produkter i Östersund i mitten på -90.