Senaste material av Fast

  1. F

    dubbeldyna g-type

    dubbeldyna Det finns inget dubbeldynekit till denna modell, vad man kan göra är att beställa lösa reservdelar från en 2-up modell av den korta modellen som fanns -98 och sedan montera det.
  2. F

    summit 700

    Kolla så att du har rätt bestyckning, annars kan man gå ner ett steg på lågfart och beroende på årsmodell så har du tmx förgasare så är det bräsleskruvar och då kan du även skruva in 1/4 - 1/2 varv men kolla så att den inte rusar för mycket på tomgång, då får du nog ställa dem på 2 varv som det...
  3. F

    läcker kylar vätska. hmm

    Provtryck kylsystemet och se så att det inte bara är kylarlocket som läker. Ibland kan det räcka med att nypa ihop vingarna på locket så att det sluter tätt. Locket ska klara 0.9 bar. Om du sätter tryck i systemet så finner du kanse ett eventuellt läkage själv.
  4. F

    big-pipe 670 3liter milen!!!

    Du kan gå ned ett steg på lågfart och kolla även så att rave portarna öppnar lätt och inte har fastnat. Kolla även att oljepumpen är rätt justerad och att den går tillbaka ordentligt även när du släpper gasen försiktigt, så att inte pumpen kärvar och ger för mycket olja.
  5. F

    Trailingarm färg

    Ett litet tips är att ha med dig delen eller någon annan del som har samma färg så blandar de rätt färg åt dig.
  6. F

    Yamahas CROSS boggie ??

    RE: yamahas special racing boggie?? Fredde skrotade konceptet därför att den ej höll måttet för cross och dessutom så var den orsaken till att yamaha fick byta kedja efter varje kvalheat. Titta nu på Yamahan som fredde kör så har de stoppat in boggien från lynx, undrar varför????????
  7. F

    variatorremmar

    Det är samma längd på remmen till 600:an och det är bara hårdheten som skiljer. Du kan ju alltid prova med den remmen med risk för att maskinen kanske inte växlar ordentligt eller rent utav slirar på remmen därför att 800:an har mer effekt och greppar bättre på en mjukare rem.
  8. F

    Nya Lynxen!!!!!

    Alla tycker ju olika, men tänk på att de är just prototyper och det kommer att ändras en hel del på maskinen innan den kommer i produktion. Kan bara tipsa om att b.l.a kommer den att se helt annars ut runt lyset, mm Vänta och se till hösten.
  9. F

    EX440 elschema?

    Har du frågat någon yamaha handlare?
  10. F

    Variatoraxel

    Har du frågat hos någon som säljer polaris?
  11. F

    fjädrar och vikter

    http://www.lindblomsmarina.se/racing/index.htm Här hittar du lite info om variatorer.
  12. F

    Ski Doo sprängskisser online?

    www.hlsm.com
  13. F

    Lynx Service

    1:a service kostar 750:- och den måste göras hos en auktoriserad handlare för att garantin ska gälla.
  14. F

    503 svårstartad!!!

    Prova att göra ett komptest och se om du har lika komp på bägge cylindrarna, bör hålla omkring 9 i komp.
  15. F

    styrhöjare.

    Styrhöjare på en och två tum finns att köpa hos den handlare som säljer delar från duells.