Senaste material av Elliw123

  1. E

    Rev byggen

    Någon som gjort något fint rev bygge ? 440/600, 440/800 ? släng upp bilder och info :)
  2. E

    Effekt avgassystem REV 600/700/800

    Jag söker pipa/pipor till rev någon som har till salu? Sitter en rotax 700 i den. Så 600/800 pipa borde väl funka ? skulle någon ha ett helsystem är de ett stort + å twin pipes ännu större + !
  3. E

    Crank shop singelpipa

    Fick du nå klarhet i de? söker en pipa till 600 HO
  4. E

    Färgkod Skidoo

    [söker oxå, fått fram Ral koden??
  5. E

    Delar till R-evo chassiet

    Är gammalt inlägg men du råka inte ha kvar nå grejer ?
  6. E

    Dödmansgrepp med D.E.S.S nyckel

    De har jag inte tänkt på kolla.. de jag tänkte göra är tejpa fast den å låta den ligga under huven å använda dödmansgreppet som stopp istället ! Men bytet ja dess hane måste ja väl koda om den?
  7. E

    Dödmansgrepp med D.E.S.S nyckel

    Förstår.. men om jag sätter ett dödmansgrepp hur kopplar jag in den? Har ingen stoppknapp i dagsläget enbart en väldigt glappande DESS !!
  8. E

    Crosskoter byggen!

    Har blivit lite ”nostalgisk” och tänkte bygga en crossmaskin av äldre årsmodell. Hade vela ha lite tips å idéer, måste ju finnas flera stycken som har/håller på bygga. Släng gärna upp lite bilder. Tänker mig skotrar från kanske 97-07 nånstans där..
  9. E

    Dödmansgrepp med D.E.S.S nyckel

    Min Dess nyckel är så glapp så jag tänkte jag skulle ta lös den och tejpa fast den så den alltid sitter där och gömma den under huven nånstans och koppla in ett dödmansgrepp, har en sån här liggandes så tänkte jag använder väl den, står på sidan att de ska passa.. nu till min fundering, vart...