Senaste material av Dragon600

  1. D

    pro rmk 800 -14 går dåligt?

    min pro rmk har börjat gå dåligt när den blir varm, efter att man har kört en stund så börjar den "båååa" på lägre varv men går som vanligt om man gasar till ordentligt. låter nästan som att den bara går på en cylinder eller misstänker till lite kanske. Har provat att byta stiften men det blev...
  2. D

    Garanti Quickdrive

    Vet nån om man får en ny quickdrive-rem på garantin?
  3. D

    Problem pro rmk

    Hur ligger det riktigt till med polarismotorerna? Kikar på en 14 pro rmk 800 som gått strax över 200 mil. Går kolvarna på de flesta maskinerna eller? Vad finns de för andra problem med dom?
  4. D

    Köpa en importerad skoter

    Hej, ja tänkte höra om någon vet hur de ligger till om man ska köps en importerad skoter, skotern jag har kollat på är en 2012 polaris och är importerad av tidigare ägaren så den är redan registrerad i Sverige, men jag funderar hur de är med försäkringar och allt sånt, är det nå annorlunda...
  5. D

    switchback assault -12

    Hej, har mest troligt tänkt skaffa mig en switchback assault 800 -12 och tänkte höra mig för lite om dom. Den ja har kollat på har gått ca 180 mil. Är det något som brukar rackla på dom? Är det någonting speciellt som man måste se över på dom? Ska man titta efter nåt särskilt när ja far och...
  6. D

    rmk assault 800

    Hej, har funderat på att byta till en rmk assault -12 eller -13 och tänkte höra mig för litegrann. Är de nå speciellt man behöver veta om dom? Hur är motorerna? Osv.
  7. D

    95/98 oktan

    Hej, har en -13 snopro sx 600 och har hört att de spikar mycket om man kör på 95 oktan? Tänkte att i fjällen finns det ju endast 95 oktan, funkar det då och använda oktan/bensinbooster? Eller ska man ställa ner tändningen?:confused:
  8. D

    Spikning med 95 oktan????

    Har en snopro 600 -13 och har hört att de spikar toppen om man kör på 95 oktan? Kör ju alltid på 98 oktan men i fjällen finns ju oftast bara 95, funkar det då att köra med oktan/bensinbooster i 95 oktans bränsle?
  9. D

    Snopro rem

    Hej, ja hörde med min åf vad dom skulle ha för en rem till min -13 snopro sx 600, å dom skulle ha 2600, så ja tänkte höra om någon här vet av någon rem av annan modell/märke som passar till sx:en fast som är billigare? :)
  10. D

    Snopro sx -13

    Hej, någon här som har/ har haft eller vet något om dessa maskiner som är värt att veta? Är sugen på att köpa en :)
  11. D

    Rmk assault

    Hej, är sugen på att byta skoter och tänkt då höra hur en rmk assault är att hoppa med? Jag upplever att summiten är alldeles för mjuk och undrar då hur assaulten är?
  12. D

    Arctic cat snopro sx -12

    Är det någon som har några erfarenheter av en 2012 sx? För och nackdelar? :)
  13. D

    Rs 600

    Hej, är det nån som har några positiva eller negativa grejor att säga om en lynx rs -11?
  14. D

    Lynx rs

    Hej, jag var lite sugen på att skaffa mig en rs, isåfall en -11 eller -12 eftersom att de är lite längre. Men ja tänkte höra om det är någon som har lite erfarenheter av nån sån och för och nackdelar, t.ex hur de går i snön och vad som är bra att kolla på dem? :)
  15. D

    styre till summit?

    Hej, är det någon som vet om ett styre från en summit freeride passar rakt av på en summit 800 -09? eller måste man skaffa fatbarfästen? :confused: