Senaste material av denka1

  1. D

    Freeride ny eller begagnad?

    Tycker inte det finns någon begagnad till bra priser. Har fått ett pris på en ny på ca 180tusen, och det är ungefär det som dom begagnade på blocket ligger ute för.
  2. D

    Freeride ny eller begagnad?

    Hej, sugen på en ny skoter men har som kört fast i mina tankar vad är mest värt och hur stor skillnad är det egentligen? Ska man köpa en g5 chassit Freeride. Eller ska man köpa en 21 eller 22 med gamla chassit som har gått ca 100-200mil? Vad hade ni gjort?
  3. D

    vevlager få bort hur? polaris indy 500

    Hej, har tagit bort packboxen vid variatorn. Och hittade felet på skotern då har lagret gått sönder alltså det bakom packboxen. Min fråga hur tar man bort lagret, äre så att man måste riva hela jävla motorn.:oh:
  4. D

    Polaris indy 500 får inte bort primärvariatorn

    Hej jag ska ta bort primärvariatorn på skotern, Och jag har avdragare och försöker spärra så den inte snurrar. Men det går inte sitter som fan. finns det något verktyg för att spärra variatorn? För det jag har är en rem sak och det funkar inte så finns det något smart sett?
  5. D

    Polaris indy 500 sks års 91 kolv?

    Hej vad ska jag ha för kolv till min skoter? http://www.rinab.nu/snoeskoter-a/Polaris/Motor/Kolvar/Kolv-std-7200mm561.htm här står det att den är 72.00 och ska passa? men när jag mäter min kolv så är den 72,58 kan jag ha en kolv på 72.00? eller 72.50?
  6. D

    Polaris 500 sks stängs av när den är varm

    Hej, jag undrar vad det kan va med min skoter har byt tändspolle. har byt topplockspackningen. Kan det vara kolvringarna som är slut? Provade med komptest då skilde sig det ganska mycket med olja och utan olja. utan olja ungefär 7kg med olja ungefär 9kg på ena. och den andra 6,5 kg utan olja...
  7. D

    Polaris 500 sks Topplockspackningen?

    Tja, har en Polaris sks 500 91. Nu är det så, har att det har kommit glykol, på sidan av topplocket och på skruvarna där uppe. Är det så att topplockspackningen har gått sönder. Jag körde och då baktände han och rök ur luftburken, och det var även bensin där.