Senaste material av DARXOL

  1. DARXOL

    Skoterträff med "hastihetsmätartest, medelst speedtech radar !

    På lördag den 23e mars kl 11.00 kör vi en Speed-o-meter-run på Dämstasjön ! 20kr/körning! Be there ! Sandslåns SK :nuts:
  2. DARXOL

    Lynx Commander ÅTTAhundra LTD

    Såg ett rykte i SnowRider om att det kommer en Commander 800 LTD med en massa nice "grejor" på....Nån annan som "hört nåt" ? :)
  3. DARXOL

    Skidbyte, 1100 RR !

    Jag har insett att originalskidorna på RR'en inte är något jag gillar, på en i övrigt toppen skoter ! Lutar åt C&A Pro...MEN, är det någon som har något vettigt förslag på vilken modell som skulle passa bäst ? Funderar på XT, XTX eler RZ ....men.. :unsure: Jag kör 90% ledkörning, så...
  4. DARXOL

    SKOTERSKOJ, Sandslåns SK 2a mars !

    Hejsan! Lördagen den 2a mars så har vi en av dom större skoterträffarna i vår region!Platsen är nere på Ångermanälven, där världens största timmersortering en gång fanns, går även åka bil dit ! Det finns utställare, försäljning, lotterier m.m..samt "körning mot varandra 2 och 2":heh: Heldag...
  5. DARXOL

    Antal lager i mattan Bearcat

    Är det någon som vet om det är en eller två-lagers matta på Bearcat 570 XT -12, 35 mm's kammar ? Ska dubba mattan då det närapå är ett måste för mig och då måste man veta antal lager.... Hittar inget i intruktionsboken osv :wondering:
  6. DARXOL

    BearCat 570 XT -11 lr -12 , erfarenheter NÅN ?????

    Är i valet o kvalet mellan en Yeti 550 -12 eller en BC 570 -11 lr 12.....Har ju en BC Turbo660 -04, men den har förverkat sitt förtroende hos mig, tyvärr ! Nån som har någon insikt o erfarenheter av BC 570 Xt'n ? ? :)