Senaste material av danwed

  1. D

    dreva ner summit 600 e-tec 2010

    Någon som provat att dreva ner en summit 600 e-tec 2010. Erfarenheter efter? behöver man korta kedjan?
  2. D

    fästa väska/annat på tunneln på summit xp mfl.

    Letat fästen för att kunna spänna extradunk/väska på bandtunneln på min summit xp ett tag och fastnade för BRP's egna och faktiskt prisvärda fästen. De fanns bla. orginal på summit xp 600 -08 Kostar ca. 400 sek och är enkla att fästa med popnit. Så ni som funderar på detta, kolla nedan bilder...
  3. D

    Orginal kapell?

    kan vara värt att kolla på www.ronniesmailorder.com Räkna om deras priser i SEK och lägg på 1,31%(kostnad för moms och tullavgift) samt fraktkostnad. Brukar löna sig i slutändan att handla därifrån, snabb frakt och fördelaktiga priser.
  4. D

    Summit e-tec 600 går varm på tomgång

    Körde en repa igår kväll(-5 grader) och när jag stannade av på garageuppfarten så började skotern att pipa och templampan började flasha, försvann när jag varvade upp skotern. Är detta normalt på e-tec maskinerna, har hänt 2 ggr tidigare också, enbart på tomgång. Någon som har erfarenhet av...
  5. D

    E-tec 600 korta pip sedan avstängning under tomgång!

    Summit 600 e-tec stod på tomgång under ca. 5-10 min i ca. -4 grader(varmkörd) och pep plötsligt korta pip för att sedan stänga av sig(ingen motorlampa tändes). Startade sedan och gick klockrent efteråt(skoter gått 230 mil). Tips? Någon som varit med om liknande?
  6. D

    Snödjup Kvikkjokk

    Någon som varit o kört/kollat snödjup i Kvikkjokk nyligen, ska upp med ett gäng tisdag till söndag v10... Hoppas på mycket puder... :-)