Senaste material av Crille_87

  1. C

    Trimma

    Är de nån som vet va ja ska ha för stift i min trimmade Kawasaki Invader 440 -80. Original sitter de NGK BR9ES, nu är den trimmad me två 40mm förgasare och dubbel pipor. Ska ja ha några värre stift eller köra me samma??
  2. C

    Sämsta skotern du haft?

    RE: Sämsta skotern Sämsta skotern ja haft va en Ski-Doo Blizzard 5500 -78 den gick bara sönder hela tiden. Variarorn var bytt 3 gånger på 350mil av den förra ägaren, då e de nått som inte stämmer!!!
  3. C

    bestyckning xlt

    [Uppdaterat: Senast editerat den 01-Dec-03 kl 01:29 PM (CET)]Varför vill du om bestycka din skoter?? Om den bluddrar testa att byta till lite värre tändstift innan, de kan hjälpa. En kompis har en XLT 583, när den bluddra så bytte vi bara tändstift, då gick den bra ;-)
  4. C

    Vilket försäkringsbolag?

    kolla med IF, dom har billiga försäkrings premier, de e dom billigaste på snö skotrar;-)
  5. C

    Rösta på hetaste räjser klassikern...

    RE: Blad fjädrar RULES !! nee... de e inget varvnyp på den inte... de har tomgång på 3500rpm och varv stopp på 11000rpm!!! men den håller ;-) Har dubbel pipor på den nu, går inte sitta på skotern om man inte har öronproppar, mössa och hjälm!!!
  6. C

    Rösta på hetaste räjser klassikern...

    RE: Blad fjädrar RULES !! nee.. de ska va Kawasaki Invader SS440 -80 ;-) har en sådan själv, den går som tusan å lite till!!! och nu när ja har trim förg. mikuni 40mm å dubbla pipor e den som ett monster!!! ;-) hängde av en Yamaha SXR 600 -01 för ett par dagar sedan :) de e va ja kallar en...