Senaste material av cribban

  1. C

    Zrt600

    Ahhh!! NEJ!!!, det är ju fusk att ta en grizzly.. alla vet ju att dom är farligast av alla!! du kan väll ta elanen, jag har allt sett att du har en elan iundangömd i bodan!!!
  2. C

    Zrt600

    Ja, förstår du!! i helgen kan vi ta en tur, vad säger du om ett chicken race på hedavan!? jag tar min ockelbo 8000!!! välj ditt vapen!
  3. C

    Zrt600

    Ne, slöa Jag har stor erfarenhet av de modellerna och jag tycker dom går väldigt slött!!! ska du ha nånting från arctic så ska du nog satsa på en t-cat eller Zrt 800! jag har kört båda milleniemodellerna och vet att det är nåt att satsa på men om du vill spåra för dom andra du kör med så går...
  4. C

    Ski doo MXZ

    Mer info jag är tacksam för den information jag fått men skulle vilja veta lite mer om båda modellerna!! den som har lite (inside information kan väll offra ett par rader åt mig)!!
  5. C

    xlt sks-94 är det någon som sitter inne med information.

    Jävligt bra Min går då som ett spjut och inga problem har det då varit med den. (Maxar 155km/h) lagomt stor motor och lagomt höga kammar!! jag trivs jävligt bra med min kan jag bara säga.
  6. C

    Ski doo MXZ

    Man tackar tackar för svar, men som det låter på dig så finns det inte särskilt många 440:s i handeln just nu...
  7. C

    Ski doo MXZ

    Hej alla Skio doo ägare, jag har just nu en Polaris Xlt -94 och funderar på att kanske byta till en Ski doo Mxz... Men då skulle jag vilja veta vilken skillnad det är mellan en MXZx 440 -98 och en 583:a -97:a ,vad tycker ni här på leden att man borde satsa på, för jag vill gärna kunna hänga på...
  8. C

    polaris 500 efi-93

    Nejnej jag har då hört att polaris efi är dåliga, det är ju bara acrtic som fortfarande kör efi!! dessutom så har då min skoterhandlare sagt att dom inte törs skruva isär en efi för att det 'är så jävulst krångligt..