Senaste material av burkman

  1. B

    Ultimax till 800 etec?

    Har någon provat ultimax remar till skidoo 800
  2. B

    Dekalkitt

    Hej undrar om de finns någon sida som har färdig designade dekalkit som skulle passa bra till summit 154 års mod 15. Har sett att det finns ett gäng sidor där man kan designa egna, men skulle vilja ha lite inspiration och kolla på färdig designade. Tack på förhand. :)
  3. B

    Ryggskydd.

    Hej är ute efter ett ryggskydd har sett att dem har ganska mycket på http://www.sledstore.se/ men vet inte vad som är bra och vad som är dåligt. Så om ni har några erfarenheter av ryggskydd kommentera gärna. Prio 1 är att den ska vara bekvämt att ha på sig medans man kör och ska även vara ett...
  4. B

    ''snowboardkläder''

    Hej undrar om någon har erfarenhet av snowboardkläder? Funkar de bra? Varma? Blir man blöt i dem? http://www.ridestore.se/stil-3923 Tycker personligen att den här jackan och byxorna är rätt snygga och i rätt prisklass. Tack på förhand!
  5. B

    overall alternativ?

    Tja sugen på köpa mig en overall och undrar vad det finns för alternativ förutom Tobe och HMK? Skriv gärna vad ni tycker och Tobe och HMK. Länka gärna tipsen! Tack på förhand!
  6. B

    Spade.

    Hej jag är sugen på att köpa mig en spade ska vara liten och smidig. Skriv gärna om ni har nå tips på bra spadar ni kan också länka var dom finns att köpa. Tack på förhand.:)
  7. B

    C&a xtx eller slp skidor?:)

    Hej undrar om de är nån större skillnad mellan xtx skidorna och slp skidorna?:) Har bara använd skidoos original skidor så undrar vilka som är bäst?:)
  8. B

    Gorpo!

    hej har köpt mig en go pro 2:an och jag undar vad ni använder för redigerings program de ska vara lätt att använda för är inte så duktig med att hålla på med sånt tacksam för svar :)