Senaste material av bowseer

  1. B

    Dags att byta dämpare i boogie?

    Min summit 2009 känns väldigt trött i fjädringen bak, trycker man ner den bak så fjädrar den inte ut helt och den fjädrar ut väldigt sakta. Fjädrarna har jag på läge 5 så dom är spänd på max. Är det dags att byta dämpare tro? Och måste man isåfall byta båda?
  2. B

    Stag som gått av.. (bild)

    Hej! Upptäckte idag att ett stag var helt av på skotern (nummer 7 på bilden) Det har gått av där delar sig. Troligtvis skett när tidigare ägare ägt den då det såg väldigt nött ut. Någon annan som bytt detta någon gång? och har någon aning om vad det kan kosta att köpa?
  3. B

    Elfel summit 600 - 2009

    Hallon! Har fått nått slags elfel på skotern, ibland när man startar skotern så går inte instrumentpanelen,lysen och så vidare igång. Heller inget pip från dessen hörs. Skotern går att köra men går dåligt. Och rätt vad det är funkar det igen när man provar att starta om den. Någon som vet vad...
  4. B

    Defekt Handtagsvärmare?

    Tjena! Har upptäckt att min handtagsvärmare på vänster sida inte fungerar. Känns ju knappast som att det skulle vara en säkring eller liknande då högersidan fortfarande. Är det någon som vet vad det skulle kunna vara eller hur man bäst felsöker detta? =)
  5. B

    Rembyte Summit 500SS - 2009

    Hallå! Jag ska byta rem på skotern som jag köpt i höst. Den rem som sitter på nu heter 417300383, men enligt brp så heter orginalremmen 417300197. Vilken bör man köpa tro? =S och varför kan tidigare ägare ha satt dit en annan rem?
  6. B

    Rave-670 ( 1997 ) Dör på full gas... ?

    Sv: dör på full gas? okey jag får ta o kolla de då :) nått annat förslag?
  7. B

    Rave-670 ( 1997 ) Dör på full gas... ?

    hej har en lynx rave 670 -97'a, nu när ja va ute på premiär turen märkte jag att den dog på full gas :( kan det vara skit i förgasarn tro? för den gick hur bra som hällst när ja ställde den i våras. tack på förhand.:)
  8. B

    Rave-670 ( 1997 ) Vilken trailing arm passar... ?

    hej ska köpa en ny tralingarm till min rave 670 - 97'a har hittat en beg på blocket från en Lynx Cobra enduro -96. den ser ju exakt lika dan ut på bilden men är det nån som vet om den passar? :cool: