Senaste material av _Yamaha_Rider_

  1. Y

    Lynx RC

    tjena har ett problem ,Rave RCn ska ha justerbar dyna men får det inte å funka har lossat dom två skruvarna underifrån tunneln men det sitter nått mer och vet inte vart eller hur man gör så man kan justerar dynan!! :hello: tack på förhand!
  2. Y

    RE Ruta

    hej jag undrar om Rutan från en Lynx RE medflera passar rakt av på en lynx Rave 600 - 06 (n-duro) ? Tack på förhand!
  3. Y

    Lynx RE 600, köpa -07 eller -08?

    tja! Är sugen på en RE 07-08 men är det nån större skillande på dom och i så fall vilken är bäst av dom två årsmodellerna? PPS boggin :rock: Tack på förhand! _______________________________________________________________
  4. Y

    uppgradering på v-max 500 motor!

    hej! jag söker efter uppgradering på min v-max 500 - 98 2cyl motor och undrar då om ni har nå tips på uppgradering!!!! har tittat på Boyesen PowerReeds och undrar va dom gör för skillnad på skoter? ge gärna mkt förslag på grejer! _______________________________________________________...
  5. Y

    Köpa stötdämpar-överdrag

    Knracing.se har sånna överdrag till yamaha men dom passar säkert andra märken också! __________________________________________________________ (-_-) YAMAHA (-_-)
  6. Y

    Speedtech slutburk!

    vad tänke du då sämre för motorn? jag är tacksamm för alla tips! ________________________________________________________________ (-_-) YAMAHA (-_-)
  7. Y

    Speedtech slutburk!

    hej undrade på att köpa en speedtech slutburk till min yamaha v-max 500 , 2Cyl! och tänkte då fråga om nån vet om man ska bestycka om ställa bränslet eller är det bara montera ditt den å köra? tack på förhand! ______________________________________________________________ (-_-) YAMAHA (-_-)
  8. Y

    måla om "Handtagen" på plastskidor!

    hej undrar om det går att lacka om handtagen från en rx1as plastskidor? Tack på förhand! _______________________________________________________________ (-_-) YAMAHA (-_-)
  9. Y

    Vilken V-max!

    nya! å så skare vara en XTC! __________________________________________________________ (-_-) YAMAHA (-_-)
  10. Y

    yamaha huv -99as huv på -01

    Hej! jo det ska ju gå för det är ju samma hål!! jag har då också byt min huv mot en annan huv med det nya lykthuset och det gick då bra! :) lycka till _____________________________________________ (-_-) YAMAHA (-_-)
  11. Y

    Vit bukplast till yamaha?

    tycker det är konstigt att det inte går att få tag på vit bukplast när det finns på bilden på skoterdelen.se:confused: :confused: om det är nån som hittar så vore det bra!
  12. Y

    Vit bukplast till yamaha?

    hej! undrar om nån vet var man kan köpa vit bukplast till en yamaha vmax - 98 helst vid märket Holeshot men om om ni vet andra märken så kan ni väll lägga in en länk! tack på förhand! _________________________________ (-_-) YAMAHA (-_-)
  13. Y

    Laga spruken huv?

    Sv: spruken huv! det är en plast!
  14. Y

    Laga spruken huv?

    hej vad är lättaste sättet att laga en spruken huv? sprikan är ca 2.5cm lång från kanten! har hört att man kan lämna in huven och få den svetsad ihop! men undrar om det finns nått annat sett att få ihop den? tack på förhand! ___________________________________________________________...
  15. Y

    plastskidor!

    tack för alla svar! :) ______________________________________ (-_-) : Yamaha : (-_-)