Senaste material av summit 800ho

  1. S

    vatten skoter för under 20000:-

    Tjena Ja vad finns det för skotrar som kan gå nån sväng på vatten för under tjugingen? Ska nämligen köpa till sommarn och sedan sälja när vintern kommer:) Har kollat på storm 800 och det ser ut som att det finns hästar så det räcker i dom iaf:D Vet ni nån skoter som går bra eller rent av...
  2. S

    v-force 3 på edge 600

    Tjenna Är det värt att sätta v-force 3 på en edge 600? Eller finns det nåt annat trim som är mer värt? Tack för svar:)
  3. S

    många yngre som har nya fina skotrar

    Om man har råd med nånting lätt och man inte köper det till sina barn så är man snål enligt MIG.
  4. S

    Min bil tråden

    Tjenna jag har sökt efter en tråd där man kan lägga upp bilder på sin bil och berätta lit om den men har inte hittat någon så jag har bestämt att starta en:) Givetvis kan man lägga upp bilder på sin bil även fast man inte stylat/trimmat den Saker man kan ha med: *Vad man har gjort med bilen...
  5. S

    Vad kör ni för bil/skoter

    En volvo 345 och en 240. En Edge 600.
  6. S

    Sämsta skotern du haft?

    En srx 700:cool: Den gick seriöst inte i pudret:mad: Kom i 70 efter leden och svändge ut så satt man fast efter 10 meter ändå:( En sm 340 går bättre i lössnö!!!!!!
  7. S

    Vilka märken har ni ägt?

    Yamaha och polaris:) Två av varje märke
  8. S

    Tvåtaktsmotorn är framtiden!

    Något nytt på tvåtaktsfronten?
  9. S

    Hjälp återförsäljare/verkstäder i Kiruna.

    Tjenna vet ni någon verkstad i kiruna som kan polaris? Kan man få numret dit i såna fall? Tack på förhand:)
  10. S

    speedtech burk

    Måste man ställa in nåt på skotern om man sätter dit en speedtechburk?
  11. S

    Crossuv-lampa?

    Har någon nån bra ide på hur och vars jag ska sätta lamporna på en crosshuv till en edge? Går det att använda lampkablarna som gick till lysena på originalhuven? Tack för svar:)
  12. S

    slp fästen

    Är fästena löstagbara på slp powder pro? jag tänkte ifall att man köper ett par som har suttit på rev och sedan byter man bara fästena? Vad kan ett par fästen kosta:hmmmm2:
  13. S

    Edge 600 blöpar

    Tjenna Min edge 600 -02 blöpar när man trycker fullgas t.ex över en sjö. om du kör typ en tävling så går den fint upp till 5000 verv sedan 5till7500 så går den segt som att choken vore på sedan vid 7500 verv går det som fan. vad kan det vaRA FÖR FEL /calle
  14. S

    Crankshop pipor på Rotax 800

    Hej Jag har funderat på att stoppa twinpipes på min Summit 800ho -04. Vad jag undrat är om man måste göra något mer än att byta munstucken om man sätter pipor i den? Vill gärna har lite info om detta också, kanska någon som har/har haft som kan utvärdera.
  15. S

    Edge 800 -03

    Har hört att det är problem med avgasportarna på polaris 800 motorer i den årsmodellen. Stämmer det? Tack för väldigt snabba svar:)